Είναι ηχητική αποτύπωση live party εδώ και τώρα!

Είναι μια αίσθηση που δεν έχει διαβατήριο, μουσική μόνο!

Είναι μια πράξη, με την φιλοσοφική έννοια...είναι η ανάγκη, η επικοινωνία, η ελευθερία του «τώρα, όπου και όπως».

Καρφώνει τα βύσματα στους ενισχυτές και ξεκινάει ένα πολύωρο ζωντανό πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε μια ζωντανή ηχογράφηση.

Είναι το τρίτο άλμπουμ της indie/ska/reggae μπάντας από το Μεταξουργείο.

Δεν υπάρχουν λέξεις να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που δώσανε την καλλίτερη τους ενέργεια με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό στον τρόπο που ζούμε τη μουσική μας. Την Αλεξάνδρα Μασμανίδη και τον Αλέξανδρο Κόντο που μεταφέρανε μια σχεδόν μεταφυσική εμπειρία για μας σε εικόνα από τα γυρίσματα που έγιναν στο Ίλιον Plus και στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός. Το Μάνο Χρονόπουλο στην τρομπέτα, το Βαγγέλη Βασιλόπουλο στο τρομπόνι, το Bastien Buathier-Muller στο βαρύτονο σαξόφωνο, τους Νίκο Δημητρακάκο, Λάζαρο Καραγιάννη και Γιώργο Χατζηπολυχρόνη στην ηχογράφηση (και την υπομονή!), το Στέφανο Δανιηλίδη στη μίξη και το mastering, τον Άγγελο Αργυρόπουλο για την εκφραστική του παρουσία στο βίντεο και την Unweb.me για τη φιλοξενία στο server της.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που ήρθαν στην ζωντανή ηχογράφηση στο Ίλιον Plus, που αν δεν είχανε δωθεί...πως θα μας δρόσιζαν; 

Όλοι αυτοί οι φίλοι θα είναι πάντα για μας ο 5ος RadioSol!

άλμπουμ: διατάραξη κοινής ησυχίας ξανά, ξανά & ξανά

ζωντανή ηχογράφηση στο Ίλιον Plus

μουσική: Δημήτρης Τζιμέας, εκτός από “διατάραξη κοινής ησυχίας ξανά, ξανά & ξανά”, Κώστας Γιαννίρης, Ντομένικο Μπονάσσι, Δημήτρης Τζιμέας, “επόμενη σταση Μεταξουργείο”, Ντομένικο Μπονάσσι, Δημήτρης Τζιμέας, “πώς θα μας δρόσιζαν” Κώστας Γιαννίρης, Ντομένικο Μπονάσσι, Δημήτρης Τζιμέας/ Παραδοσιακό Κρήτης(κοντυλιές-συρτός Ροδινού).

στίχοι: Δημήτρης Τζιμέας

download: www.radiosol.gr

powered by: unreal studio recording ~ Νίκος Δημητρακάκος, Λάζαρος Καραγιάννης

μίξη - mastering: Στέφανος Δανιηλίδης

φωτισμός - house engineering: Γιώργος Χατζηπολυχρόνης

artwork: Susami

κινηματογράφηση: Αλέξανδρος Κόντος, Αλεξάνδρα Μασμανίδη.

μοντάζ: Αλέξανδρος Κόντος, RadioSol.